Pink Ribbon Golf
Vi har udviklet et nyt website til Pink Ribbon Golf i Open Source CMS. Når du køber Pink Ribbons produkter støtter du kampen mod brystkræft.
Du kan se sitet her 

 

 

Få 11 tips
og bunker af inspiration
der øger dit salg

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev one2one. Her får du tips og inputs der hjælper dig med at optimere salget ved hjælp af nyhedsbreve og relationsmarkedsføring.
Tilmeld dig her

Styr selv websitet med CMS

og høst kontante fordele

Et Content Management System (CMS) giver virksomheden fuldstændig kontrol over indholdet på websitet. Medarbejderne kan selv styre indholdet i et enkelt og brugervenligt interface, selvom de ikke er fortrolige med kodning og programmering. Det er så simpelt som at arbejde i f.eks. Word.

 

Hurtigere og billigere opdatering
Brugen af CMS fremskynder processen og reducerer de omkostninger, der er forbundet med at levere informationer om produkter og tjenesteydelser til kunderne.

 

Fasthold kunderne
Et website, som løbende opdateres inspirerer kunderne til at vende tilbage oftere.

 

Større tilgængelighed
De fleste CMS-styrede websites er konstruerede således, at de overholder de nyeste webstandarder. Dette sikrer, at dit website er tilgængeligt for så bredt et antal kunder og emner som muligt.

 

Bedre placering på Google
Søgemaskiner som Google placerer websites højere, hvis de er opbygget i overstemmelse med webstandarder for f.eks "Dokument titel" url'er, tags og overskrifter. Opdateres websitet ofte gavner det også placeringen.

 

Højere placeringer giver virksomheden en åbenlys fordel i forhold til konkurrenterne.

WannaTell A/S  ·  Fredensborgvej 54  ·  3480 Fredensborg  ·  T: 4975 4942  ·  e-mail